Sminkad av Anne Perdén

MAXI ICA Stormarknad firar 5 år i Borlänge och har en massa extra grejer hela helgen. Bl.a. så var makeup-artisten (och kläddesignern) Anne Perdén där -inhyrd av Nivea för att göra sminkningar och ha rådgivning kring Niveas make-up. När jag var där så var det inte så mycket folk på MAXI ännu, och hon frågade om hon fick sminka mig. Självklart! Vilken lyx! Jag har ju blivit sminkad några gånger och jag fick höra att jag var som gjord för att sitta modell, för det var inte alla som fixade att sitta så still…
Men vaddå? Om man INTE sitter still så får man väl mascara eller eyeliner i ögonen?

Jag ville ju inte förstöra min sminkning direkt, så någon träning på kvällen blev det inte, men jag passade på att föreviga den på bild i alla fall…

Men sminkningen såg BRA mycket bättre ut i verkligheten än vad den ser ut att göra på bilderna. Det är inte lätt att kort på sig själv, men bättre än inget i alla fall….
img_1022
Jag fick komplimanger för mina ögon att de var väldigt fina och att jag absolut borde framhäva dem mer… (på bilderna försökte jag få bra ljus. Jag hade ytterdörren öppen och kisar dessvärre lite mot solen, tyvärr…
img_1023img_1024
Vem vet, kanske får Anne äran att bli en del av min DRÖMDAG

2 reaktion på “Sminkad av Anne Perdén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *