bröt ihop hemma…

Måste bara skriva ur mig lite ilska, kanske raderar det här sedan… Fick ett tråkigt besked när jag kom hem efter träningen. Träningen kändes sådär, men sedan gick allt utför… Varför inte säga som det är på en gång istället för att hymla om det. Att senare skicka ett mail är så fegt. Okej, vad händer? Jo, jag bryter ihop hemma i ensamhet istället för direkt på plats. Undrar vad som är bäst. Undrar vad jag och du mår bäst av. Det här gör ju ingen människa gladare…

6 reaktion på “bröt ihop hemma…

  1. Hm, låter inte så bra. Ärlighet varar alltid längst. Visst låter som en klyscha men är dagens sanning! Öga mot öga säger man tråkiga OCH roliga saker!
    Å apropå din kommentar: Det är inte Livskraft jag tränar på! ;o)

  2. Hon med klackarna: Nej, men det är bättre nu. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite agg. Ärlighet varar längst, det är sant. Men Livskraft är det enda stället i Karlstad som HAR BoyJam

  3. Nix, de är inte ensama om det numera.
    Du gissade rätt på andra försöket! ;o)

    Jo ibland är det faktiskt riktigt skönt att få skriva av sig lite! Å få ut tankarna! Men man ska aldrig låta nån trampa på en! Nu vet jag ju iof inte vad det gäller, men alla är värda respekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *