Det kunde inte ha blivit bättre

Ikväll var jag på ett BodyCombat-pass. Tony är ÄNTLIGEN tillbaka! Äntligen får man lite energi av passen!

Det var ett tag sedan jag körde så hårt som jag körde ikväll…

Medelpuls 167
Maxpuls 196
Kaloriförbrukning 1009

När jag blev riktigt anfådd och började tappa ork så var Tony där och drev på. Jag kom in i en annan andning, och allt flöt på som om jag vore nån helt annanstans. Jag glömde tid och rum och ”fightades” för livet.

4 svar på ”Det kunde inte ha blivit bättre

  1. Jag testade mitt första Body Combat-pass idag och blev såld direkt!
    Kollade på videon du lagt in och det var ju nästan exakt det passet vi körde idag.. antar att det är det nya passet för våren som gått ut.
    Riktigt peppande är det i allafall!

    God natt och hoppas morgondagen blir toppen!

  2. Filifjonkan: Ja, visst är det roligt! Absolut, det är med största sannorlikhet det passet ni körde ikväll. Instruktören kan dock byta ut en eller ett par låtar. Det kommer 4 koreografier/år. Så var 3:e månad blir det nytt. Det här är den senaste releasen -BodyCombat 34.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *