Beskedet kom som ett slag i magen…

Idag fick jag tillbaka mitt slutarbete. Det står inget betyg på det, inget om att jag ska komplettera och skicka in igen, men det står en massa saker som jag borde göra och frågeställningar tillbaka till mig… Jag får nog tolka det som ett underkänt tills vidare, innan jag har svarat på de frågorna och hänvisat till litteraturen på varenda mening.

Det är nog inte meningen att jag ska plugga. Jag ska nog vara sjukskriven 100% istället och bara ägna mig åt djuren och träningen. Om jag inte ens klarar av en kurs där jag tycker att innehållet är kul, då har man kanske inte så mycket i skolbänken att göra… Och jag som skulle plugga vidare i vår. Kanske borde jag göra klart en kurs innan jag ger mig på nästa?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *