Nytt år, nya möjlighteter!

Och så var det där med nyårslöfte… Jag lovar att hålla dem (iaf i 10 dagar). Men, men, man kanske ska ta å göra något radikalt nu. Jag har några på G trots allt… Byta gym, byta bostad, börja träna med PT, gå olika kurser inom bl.a. Svenska Gymnastikförbundet och LesMills. Träna med Shakira m.m. 
Ja, vi får väl se vart det nya året bär mig…

4 svar på ”Nytt år, nya möjlighteter!

  1. Alltid lika skönt att få läsa att det finns andra som också väljer bort alkoholen och prioriterar annat 🙂 Jag kämpar också på med mina mål, att träna regelbundet och äta mindre onyttigheter! Låter som spännande löften inför det nya året!:)

  2. Andreas: Gott nytt år!

    Caroline Nilsson: Gott nytt år! Tack! Får önska detsamma =)

    Sinne: Tack! Det är lite roligt att få kommentarer från ”främmande”, eftersom man inte vet vem/vilka som står för alla sidvisningar… Kul med en nykterist till, det finns nog ett ”mörkertal” sådana i träningsbrnachen. ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *