2 svar på ”En liten julshow!

 1. Det går tyvärr inte att jämföra i reps och vikt mellan två människor. Vet av erfarenhet att i vissa övningar kan jag vara starkare än Evis tex men hon har då bra mycket mer ”rippad” och mer framträdande muskelatur än mig. Men om du vill ha ett utdrag så är det så här: Militärpress (totalvikt) 35Kg, mellan 7-11 reps och 3 set. Axelpressen vet jag inte vikten men 8 reps och 2 set, Hantelsväng 8Kg 8reps och 3 set, Framåtlutande hantelsväng 6Kg 6-8 reps och 3 set. Eftersom det det andra axelpasset för veckan tog jag det lite lugnare med antal set, ett vanligt axelpass ligger på 4-5 set per övning.
  Hoppas du hittar en bra PT så du kan köra på gymmet igen.
  ha en fin dag
  //Jenny

 2. Jenny: Nej, jag vet. Men det är ändå kul att veta… =O
  Däremot vet jag att min arm inte klarar vad som helst, pressar ovanför huvudet -no no!
  Ja, jag hoppas att Virginia är bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *