Ursäkta? Sova?

Eller ja, jag borde väl det… Men jag HAR sovit och felet jag gjorde var att jag gick och la mig för tidigt, då sover jag aldrig en hel natt…

Jag var jättetrött vid 23-tiden, läste en stund sedan somnade jag som en stock. Vaknade igen för en halvtimme sedan och kunde inte somna om… *Grrrr* Om jag däremot hade väntat, säg 2-3 timmar till, då kunde jag lätt sovit till kl.10-11 imorrn… Men, men, sånt är livet. Och nu har jag ingen hund att promenixa med heller… Men om 7 dagar får jag hem min valp!

img_0427
Nu kan jag ju passa på att söka lite mer informtion och praktiska detaljer kring flytten… Wermlandsflytt och deras offert på 16250:- har lägsta prio just nu, jag fick reda på att de lastbilar de hyr ut på statoil upp till 17m3 får jag köra med mitt B-körkort… Jippie! Då minskade vi summan med ca 12000:- men så var det ju bränslekostnaden och så flyttstäd (som jag inte kommer hinna) och bärhjälp… Men, men, det finns nog många som är villiga att hjälpa till för en lägra kostnad än 16000:- i alla fall!

Tur att jag har lite tid på mig, så jag hinner kolla upp alla möjligheter… Den lägenheten jag tackat ja till nu har dessutom en egen trädgård/grästomt på både fram och baksida. Perfekt för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *