Dags för uthängning! =)

Japp, nu är det dags att hänga nån igen. 🙂 På ett positivt sätt alltså!

Ikväll var jag på ett BodyCombat-pass i Falun! Det var Sara som hade passet och ikväll skulle hon filma för sin licens. Jag tyckte att det gick bra, trots att hon fick kritik (konstruktiv!) av en annan instruktör som var med på passet. Men allvarligt talat, det där fixar hon lätt! Personligen så tycker jag att hon är bättre än de som har licens på gymmet hemma.

img_0426Sara i Kalifornien

Hon drev på ordentligt och det kändes bättre än igår. Magen var ”okej” idag…  Men trots det så blev kaloriförbrukningen lägre… Men om man kollar till tiden så var det här passet 52 minuter, det igår var 61 minuter… Vera kör lite fler låtar…

Kvällens siffror blev följande:

Medelpuls 162
Maxpuls 192
Kaloriförbrukning 685

Efter passet åkte jag hem till min syster. Hon hade maten klar; Pasta och svampinjonsås -Mums! Hon hade visserligen redan ätit för hon äter ändå bara makaroner utan vete och gluten. Adam, hennes sambo har jättemycket jobb nu innan jul (egen företagare -frisör), så han kom inte hem förrän strax innan 21.00 och jag kom strax efter så han väntade på mig… Social och omtänksam… Men nu är vi så lagom sociala, Ingela sover, Adam sitter och pratar i telefon med sin bror (på kurdiska!) och jag bloggar… Jag börjar bli trött nu och ska snart lägga mig…

Den här kvällen för exakt ett år sedan var väldigt speciell, jag var jättenervösför jag hade uppkörning den 7 december förra året. 3:e gången gillt! men frågan är hur bra bilförare man blev bara för att man fick körtkort… Hrrrrm…

Idag var sista dagen i skolan, redovisning av slutarbete m.m. Det praktiska gick bra, inlärning av geometriska former genom dans och en musiksaga då vi hade lagt fokus på de yngre åldrarna… Den skriftliga biten vet jag inte än hur det gick. Man skulle skriva om den pedagogiska verksamhet som ligger en närmast… Hmmmm, jag är ju varken lärare, danspedagog eller nå´t  åt det hållet… Så det blev mer inriktat på dans som terapiform vid tonårsdepressioner.

Nähä, nu vill Adam ha datorn, så jag får väl sluta. Jag återkommer!