2 svar på ”Ont i magen

  1. Ronja- Sorry men måste skratta! Den heter ju såklart inte ”sågtandad” muskel!!! Kallas väl igentligen för sågmuskeln eller boxarmuskel men heter Serratus anterior. Kolla in extremt vältränade människor, särskilt boxare då, man ser den extremt bra på dem. JAG tycker det är såååå snyggt. Jag måste spänna mig extremt mycket för att få se den, men jag ser den då ;o)
    //Jenny

  2. Jenne: Jag googlade såklart inte på ”sågtandad muskel”, SÅ blond är jag inte =P Men jag sökte på muskler och anatomibilder och kollade även på bilder av några extremt vältränade personer för att försöka se vilken de kan ha varit som du menade… Nu när jag fick det latinska namnet kunde jag ju hitta den och ser att det ser ut som ”sågtänder”. Så jag gick jag in på din blogg och såg bilden, exakt samma bild som jag hittade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *