Lämna aldrig ut ditt nummer till nån du träffar på krogen…

…eller stäng för guds skull av ljudet på mobilen när du vill sova! Jag bytte nummer med en jag träffade och vad händer? Jo, inatt för drygt en och en halv timme sedan ringde människan. Först trodde jag att det var väckningssignalen, men kollade till på klockan… Såg att det var han som ringde… Jag tryckte bort samtalet och stängde av ljudet. Inom loppet av 5 minuter hade han ringt 3 ggr till. Jag kunde inte somna om. Har legat vaken i sängen 1 timme sedan dess och nu ger jag upp…

2 svar på ”Lämna aldrig ut ditt nummer till nån du träffar på krogen…

  1. Som man bäddar får man ligga, antar jag. 🙂 Men vem ringer en sån tid på dygnet? Det är väl inget bra sätt att imponera på någon. Du får skicka ett argt sms!

  2. X3000: Mmmm, eller hur?! De som är vakna ringer väl så här dags… Men, men, även fast jag är vaken så skulle jag inte få för mig att ringa till någon nu… Jag skickade ett SMS, tänker inte tala om vad det stod, men han förstår nog att jag inte blev så glad i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *