Att sova är en konst i sig…

Varför ska det vara så svårt att somna? Det går inte att somna på kommando eller beställning, eller bara för att man vill/MÅSTE sova… Tänk vad lätt det skulle vara att somna om man bara kunde slappna av, om det inte vore så stressrelaterat…

Jag har inte suttit vid datorn hela tiden, jag har faktiskt legat i sängen i snart 2 timmar, vänt och vridigt på mig och verkligen FÖRSÖKT somna, men snart ger jag upp! Jag får väl vara trött på träningen om 6 timmar och sedan åka hem och sova direkt efteråt, för DÅ lär jag somna. An nån konstig anledning så har jag lättare för att somna om det är ljust ute och jag sover bättre under sommarhalvåret…

3 svar på ”Att sova är en konst i sig…

  1. Tidningsbudet: Jag HAR en nattlampa, men ljusterapi kanske vore något för mig… Behöver kanske ljus dygnet runt för att må bra. De sommaren jag var i Piteå en vecka… Jag har aldrig sovit så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *