BodyJam i Nyköping

Idag har jag varit och tränat BodyJam i Nyköping. Jag kom upp bra i puls och hade jättekul. Sofia drev på bra, men alla instruktörer är olika så lite skiljer det ändå mellan passen…

På sista bouncen small det till -i Sofias fot! Aj Aj Aj! Men hon sa att hennes vrister tålde mycket så hon körde hela nedvarvningslåten också. Hon sa efteråt att om jag hade hunnit gå min utbildning så hade ju jag kunnat hoppa in. Det hade jag ju nästan kunnat göra ändå om hon ”sufflerade” lite… Hon hade väldigt ont efteråt, men inget verkade brutet. Kyla och högläge var det som gällde…

Resultatet av dagens träning:

Medelpuls 159
Maxpuls 191
Kaloriförbrukning 719

Efter träningen åkte jag bort till MiniMax´s Hund&Katt för att införskaffa lite leksaker, ben, halsband, koppel och valpfoder till den nya valpen. Det ska bli så spännande att få hem henne. Den 16:e december får jag hämta henne.

2 svar på ”BodyJam i Nyköping

  1. Hej! Jag är lite nyfiken vart man köper en sån pulsklocka som du har och vad en sån kostar. Jag måste ha något som ”sporrar” mig att träna och jag tror att en sån vore perfekt! Tack på förhand 🙂

  2. Cecilia: Jag fick den som premie till min prenumeration på Fitness Magazine, men en pulsklocka kan du köpa i en del sportaffärer eller hos urmakare/klockaffärer. Det finns dock en del som man kan få in diagram i datorn efteråt så man kan se pulsintervaller. En sådan önskar jag mig i julklapp, från Polar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *