Box & Styrka!

Idag har jag varit på kurs, det var jättekul! Jaime som hade kursen var jättebra och pedagogisk. Först hade vi ett styrkepass, upplagt som BodyPump fast han hade andra låtar. Efter det hade vi fika och sedan gick vi in på box. Boxen var kul och väldigt givande, jag fick dessvärre boxas med en som INTE var van vid det… Jag kunde ändå göra min del till tuff och krävande.
Efter boxen hade vi lunch, jag hade pastasallad med mig -mums!
Eftermiddagens pass bestod av Core, men först uppvärmning. och det var funk!  Superkul, jag som älskar att dansa! Men coreövningarna var inte lika roliga, de var anorlunda och inte alls lik de som jag brukar köra. Alldeles för tunga!  Hur som helst så gjorde jag de jag kunde (och maskade på resten)…

Sist hade vi en genomgång teoretiskt av allt vi hade gjort under dagen och så svar på alla frågor vi hade…

4 svar på ”Box & Styrka!

  1. Intressant:) Vad var det för kurs?
    Ledsen att jag inte kunde haka på när du ville ut. Min pappa fyllde å den dagen. Kram

  2. Malin: Det var en kurs som svenska gymnastikförbundet arragerade. Jaime Silva var utbildare där. Man blir ju inte instruktör av en sådan kurs, men om man redan ÄR instruktör så fick man tips på lite nya övningar, lite inspiration helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *