Amanda -världens goaste dotter!

Inte min dotter, men hon är jättegó ändå! Och jag önskar nästan att det var min dotter. Jag var nyss hemma hos henne eftersom hennes storasyster Emmy fyller 17 år idag.
img_0409

Emmy var dock mest upptagen av sin pojkvän, så jag umgicks med Amanda, hennes mamma Jeanette, och Lars, en kompis till dem.

Amanda plockar fram en leksakskatalog och visar mig alla saker hon önskar sig i julklapp. Jag hade redan tittat i den katalogen hemma och tänkte direkt på Amanda när jag såg vissa saker…

Jeanette säger till Amanada: Vet du var det är för dag idag?
Amanda: Jaaa..Onsdag!
Jeanette: Och vad brukar vi göra då?
Amanda: Bada!!!

Det var baddag och dags att tvätta håret. Amanda har väl inget emot att bada, men hon ville ju vara med mig… Så jag stoppade henne i badet och tvättade håret på henne… Hon är så söt!

När hon badade gick jag ner till Jeanette igen. Men jag fick bara gå ner om jag lovade att säga till innan jag gick hem. Jag satte mig i soffan hos de andra och frågade hur länge Amanda hade ro att ligga i badet… ”En liten stund, hon skriker snart” sa Jeanette. 2 minuter senare står Amanda i trappen i badkappan och säger att hon är klar… Men då hade vi ju bara tvättat håret… I med henne igen och tvätta resten av kroppen…

När hon var klar borstade jag håret på henne och hon sprang och hämtade en leksak som hon ville visa mig. Så sa hon att hon gillade när jag var där för jag var så ”snäll och fin”. Barn är ärliga, och i det här fallet får jag ju vara glad för det…

img_0408
Amanda 8 år!

2 svar på ”Amanda -världens goaste dotter!

  1. Hej Ronja.
    Har du benhinneinflamation så måste du vila!
    Absolut ingenting att leka med. Känner du att du absolut inte kan vila så kör en behandling zon. Jag har stött på detta problem mycket eftersom jag är föredetta dansare. Balett känns i benhinnorna. Men vila din kropp kommer tacka dig för det, vilar du inte så drar du tyvärr bara ut på det onda. Kroppen måste läka sig alltså vila. ha det gott/Malin

  2. Malin: Jag frågade om råd på gymmet och om det skulle vara benhinneinflammation så skulle jag även ha feber som vid vilken inflammation som helst, dessutom skulle man ha PRÄKTIGT ont och knappt kunna gå. DET kan jag, men när jag börjar hoppa kan det hugga till ibland och sedan göra ont ett tag efteråt… Jag benhandlar med linement och stretchar smalbenen… Vi kan väl köra ett pass i gymmet till veckan? Kommer till Falun imorrn och kommer vara i Falun/Borlänge t.o.m. 22 november… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *