Beslutsångest och praktiska problem

Jag åker på torsdag, blir borta över en vecka… Det blir träning varje dag, ibland kanske 2 pass… En hel del kläder kommer gå åt… 10 par träningsbyxor, minst lika många linnen, sport-bh:ar, boxhandskar, handlindor, badkläder m.m. m.m…. Jag har dock beslutsångest! Jag har knappt packat hälften och väskan går inte att stänga i nuläget… Det blir MINST 2 väskor som ska med…img_0407

2 svar på ”Beslutsångest och praktiska problem

  1. Nina: Nädå, RIKTIGT så illa är det inte… ;o) Jag har bara lagt dit alla kläder så jag ser vad som ska med… Men det där är inte allt ska fortsätta idag, det värsta är att jag måste tänka så mycket eftersom jag har flera ”stopp” emellan innan jag kommer till syrran där jag kan öppna väskan… Både skola och träningspass innan. Och jag känner inte för att släpa in resväskan på gymmet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *