2 svar på ”Mys-rysningar

  1. Verkar härligt bodyjam, även om jag inte är en gruppträningsmänniska utan föredrar gymmet. Ser ju ut som scendans på vilken popkonsert som helst.
    Hur gick de med trafikolyckan förresten? Smet lastbilschaffisen, han måste ju (också) ha varit skyldig?

  2. Nilla: Ja, det är underbart. Man får nästan känslan av att dansa på en scen på en konsert och man känner sig som en stjärna! =)

    Jag och Devil klarade oss fint, men bilen är inte så vacker… Lastbilen försvann och stannade inte… Enl. polisen är det inte säkert att han kände när han prejade mig eftersom det var änden på släpet. Det är många hästkrafter i en sån där… Skyldig eller inte så måste jag betala självrisken ändå om de inte får tag i den som körde, och det är inte lätt… Men jag har helförsäkring på min bil…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *