En dag i kaos

Jag vaknade imorse av att mamma (som är här och hälsar på mig/mellanlandar här) pratade i telefon och förklarade skadorna å bilen. Hon ringde runt till olika bilverkstäder för att kolla om de kunde fixa de mest akuta skadorna -Backspeglarna! Hon fick tag i en firma som iaf kunde titta på skadorna så vi åkte dit… Väl framme så konstaterade bilmekanikerna att det kostade mer att reparera än att skrota bilen och jag får pengar för den istället…

Efter att vi letat efter backspeglar på olika ställen så gav vi upp… Vi åkte iväg till Sandbäckstjärnen och gick med Devil, samtidigt som hon promt skulle ha tag i en Geocaching-skatt. Men vi hittade inte den, trots mycket snurrande där…

Vi åkte sedan hem och åt lunch. Envis som mamma är så gav vi oss iväg med Devil igen på eftermiddagen och siktade in oss på 2 andra skatter. Vi gick iväg till kyrkogården där det skulle vara en skatt ”där murarna möts”. Hennes GPS gat utslag på att vi var rätt, men hittade inget… Vi gick vidare till elljusspåret där det också skulle finnas en… Vi letade och följde GPS:en, till batterierna tog slut… Vi gick hem och vi skulle sedan iväg till gymmet och träna… Men hon gav sig inte, med nya batterier skulle hon promt iväg och hitta den där så en halvtimme innan vi skulle åka till gymmet stack hon iväg till den sista skatten… Hon hittade inte den i alla fall, men ändå… 25 minuter innan passet började åkte vi ÄNTLIGEN iväg till gymmet… Stress, stress, stress…

2 svar på ”En dag i kaos

  1. Träningsglad: Hmmm, undrar vilket inlägg det kan vara? Kanske det när jag hade mammas elever? Det var bara en engångsgrej då jag hade ett funkpass. Jag har gått en del olika danskurser och så är det eget intresse som jag lärt mig av… Annars är jag utbildad i BodyPump, men jag instruerar inte p.g.a. en skada i armen som har förvärrats…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *