Jag dissar BODY´s forum!

Moderater som styr och ställer och bannar folk godtyckligt… Uppumpade muskelknuttar och massa ”veta-bättre”-folk. Visst kan man hitta ett och annat matnyttigt att ta till sig, men att starta en träningsdagbok/blogg där skulle jag avråda er från. Rätt som det är så slänger de ut er och då är allt borta! Nä, tacka vet jag den här bloggen och att vi faktiskt har åsiktsfrihet i Sverige… Men det kanske inte moderaterna på forumet vet…

SKKF och BODY är inte samma, men ligger nära varann. Om man dopar sig så blir man avstängd från tävlande i 2 år enl. SKKF, men om man skriver fel sak på BODY så blir man avstängd från forumet på livstid! Hur låter det???

Vilket är värst? Med tanke på brott och straff….

Nej, usch och fy för BODY´s forum… Men om man inte gillar dem kan man ju alltid jävlas med dem genom att ge de MER jobb… De skulle spara massor med tid på att inte ”jaga” mig dag ut och dag in. Utan bara låta mig ha min användare där så jag kan hämta information när/om jag känner för det…

Tidigare så har de bara stängt ner kontot, men inte raderat inläggen man skrivit… jag ifrågasatte det, men av principskäl så gjorde det inte det. -Bullshit! Nu raderade de alla inlägg också… Kanske för att jag hade en länk till min blogg där… Synd att jag inte skrev ÄNNU fler inlägg så hade de fått ÄNNU mer jobb…. Hahahaha *skadeglädje*

4 svar på ”Jag dissar BODY´s forum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *