Så där ja….

Det kom inte bara EN utan 20 saker emellan, men NU kan jag uppdatera…

Efter hundutställningen åkte jag bort till gymmet… Vissa saker jävlas med mig…

Först hittade jag ingen parkering, sedan när jag väl fick tag i en tom ruta så skulle jag gå bort och betala P-avgift. Tänkte att det kostar säker 10:-/timme (mitt i stan). Jag stoppar i en femma först och ser på displayen att parkering är betald t.o.m. må 22/10 kl.9.50. What? Jaha, gratis på söndagar… Jag trycker på ångerknappen och det står ”köp makulerat” Men något returmynt kom aldrig… Den där apparaten åt upp min femkrona!

Jag kommer till gymmet, dörren är låst och det står att medlemmar kommer in mellan de och de tiderna genom att dra sitt kort i dörren. Och receptionen var inte öppen alls på söndagar… Suck! Efter en stund kommer det en medlem och tydligen den tjejen som skulle ha passet och jag får komma in. Hon gjorde ett undantag, för hon hade hört att det bara var under receptionstider CMS-travelpass gällde… Hmmmm, å till råga på allt hade jag GLÖMT stämpla mitt kort på nytt… Det är giltigt 30 dagar från senaste stämpel…

Hur som helst så kom jagf in och kunde köra Dansa AFRO som det hette… Det var inte riktigt min dansstil, men det var OK… Hade glömt pulsbandet, men jag kom upp i lite högre puls och blev rejält svettig i alla fall… Vattenflaskan låg i den andra väskan (trodde jag), jag hittade den efter passet, då hade jag flyttat över flaskan…

Innan passet började var det en tjeje som frågade om jag hade en 10-krona som jag kunde växla med henne för hon skulle sola. Jovisst, det hade jag. Efter passet kom hon och sa att det var ”Happy hour” fram till klockan 15. Hon solade 13 minuter för 10:- Då tänkte jag att det kan ju jag också göra… Jag gick dit, stoppade i en ”tia” och då lyste det rött, jag skulle stoppa i 3 10-kronor till för minimum var 40:- Var Happy hour slut? Nej, klockan var ju bara HALV 3… Hmmm, tröck på ångerknappen, men 10-kronan kom inte ut…  Och någon personal fanns det ju inte eftersom receptionen var obemannad… Vad kan man dra för slutsats av det?? Apparater käkar pengar och ångerknappar ska man inte lita på…

Ett svar på ”Så där ja….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *