En elektrisk säng…

Igår natt fick jag en stöt av mitt element när jag vände mig om i sängen. Inte mäöjligt tänkte jag och kände med handen… Då kittlade det… Strömförande element? Hmmm, jag tänkte inte så mycket mer på det men ringde till min pappa senare för att kolla upp om det var fullt normalt med tanke på att det är ett vattenelement. Så skulle det INTE vara… Jag kontaktade min hyresvärd idag och de har mätt och grejat och kollat kablar, element-jord osv… Till saken hör den att jag har en vattensäng och den är ju eluppvärmd…. En elektrisk säng kanske.

De kom egentligen inte fram till något vettigt, trodde att kabeln blivit klämd eftersom jorden gav utslag i ett ojordat uttag… Men de testade en helt ny skarvdosa och den var likadan… Då ringde elektrikern upp en kollega och fick till svar att 60 volt i jorden var inte konstigt om det satt i ojordat… men de har ju så känsliga mätinstrument också…

Men, men, nu är de klara… och jag ska ut med Devil…

2 svar på ”En elektrisk säng…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *