En hamster i stringtrosor

Imorse var jag på Mind Body Strecth 45 minuter, lugnt och fridfullt…

Sedan var medlemskväll på gymmet idag…

Lite olika tävlingar och så… Men det krävdes ju motprestationer! Man var tvungen att prova 3 NYA pass. Och jag som har kört det mesta… Nåja, jag provade ”medveten andning”, ”RPM” och Yoga. Jag trodde att RPM räknades som spinning i största allmänhet, men jag fick räkna det som ett NYTT pass, även fast jag kört spinning förut… =)

Sedan var det en del frågor man skulle svara på och då hade jag och några träningskompisar riktigt kul… Man skulle skriva vad ”Hamstring” var. JAG VET vad det är men det kom förslag på att ”stoppa mat i kinderna” och sedan hörde jag medlemstränaren komma med ett förslag på skämt -En hamster i stringtrosor

För er som läser min blogg, men INTE vet vad det är så kan jag tala om att muskeln på lårets baksida heter hamstring.

Efter att ha fyllt i alla svaren knallade jag in till gymmet och fick hjälp med bänkpressen, Vågar inte köra utan passning

10 kg x 10
30 kg x 6
30 kg x 5
30 kg x 6
(varav en med hjälp)

Ganska nöjd faktiskt!

Träningen idag blev totalt över 2 timmar, men, men… Jag klockade RPM och Yogan á 25 min/pass

Medelpuls 111
Maxpuls 155
Kaloriförbrukning 507

Ett svar på ”En hamster i stringtrosor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *