Helt EUFORISK av BC-passet!

Nu är jag hemma hos syrran i Borlänge. Har varit i Falun idag på ”dansen i skolan”. Det var jättekul och givande…

Efter det åkte jag till Må Bättre och tränade BodyCombat. Jag träffade Malin som jag gick BP-utbildningen med. Kul att träffa tösa igen…:-)

Det var Veronica
img_0348
från Borlänge som hade passet ikväll. Hon är jätteduktig och drev på till max! Det kändes bara SÅÅÅ bra! Och hon får en verkligen att ge ALLT! Instruktören gör jättemycket för att passet ska vara kul. Känns som att Combaten håller på att dö ut hemma i Karlstad, Tony måste tillbaka! Annars så får jag väl flytta till Falun/Borlänge…

Så här blev resultatet ikväll:

Medelpuls 170
Maxpuls 202
Kaloriförbrukning 828

Jag fick tips om vad man kan göra med vader som krampar. Resorb! Det ska jag testa!
img_0347
När jag kom hem till min syster stod det mat på bordet… Potatisgratäng och lammkotlett. img_0346Fläskkotlett har jag ju ätit förut, men inte lamm och ”allt nytt är farligt”. Hur som helst så åt jag ändå. Var ju tvungen att få i mig nånting i alla fall… trodde att det skulle vara för starkt för min stackars mage, efter att jag haft magkatarr, men det gick bra.

3 svar på ”Helt EUFORISK av BC-passet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *