En riktig människa?

Var går gränsen för att räknas som människa? Fick det här: ”Min hjälp är till för alla människor” men det var tydligen inte till för mig, alltså är jag ingen människa… Var går gränsen för kränkning/diskriminering? Det kan vara svårt att svara på, och det är ju inte min uppgift att reda ut heller… Hon gör som hon vill, synd bara att hon inte inser att hon förvärrar allt… Men är det så hon vill ha det så…

Det är allmänt rörigt, med korsdrag i huvudet just nu. Press och stress från diverse håll och saker som måste fixas…

Då vill man bara lägga sig i sängen och gråta, för jag orkar inte! 
Mes, som ger upp, kanske ni tänker. Men nej, det är jag inte. Jag behöver bara en paus. Paus från vad? Träningen? Det är typ vad jag gör om dagarna… Ta en paus från livet, funkar det? Jag vill bara stoppa tiden och hinna ifatt… Jag kan göra en massa drastiska saker, men det blir så mycket trassel efteråt, så det är inte värt det… Sorgligt men sant, men det måste gå för långt innan nån reagerar…

2 svar på ”En riktig människa?

  1. Klart att du är en riktig människa, ingen kan ta det ifrån dig om du inte låter dem.

    Det låter som gårdagen var riktigt trist hoppas att det är en bättre dag i dag?

  2. Personen som skrev det till mig tycker nog inte att jag tillhör kategorin människor. Och hon ska jobba med människor! Jovars, lite bättre är det väl. Har inte fått något mer kränkande i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *