2 dagars träning

Var alldeles för mycket igår för att orka skriva och jag är jättetrött nu med… Orsaken? Jadu, jag blev väckt imorse av de som skulle lämna de möblerna som jag köpt på annons. men det är ju schysst att få de hemkörda…

Igår fick jag ett nytt styrkeprogram, får se hur länge det håller… Jenny satte ihop lite olika övningar som jag borde klara av…

Senare idag så var jag på hundkurs och efter det åkte jag iväg och hämtade en garderob… Jag har kört släp EN gång tidigare och tycker inte om det, men jag måste ju få hem garderoben… Jag hyrde en kärra på OKQ8 och körde försiktigt, försiktigt… Tilla Anneberg. Han hjälpte mig att få på garderoben och följde med mig hem för att hjälpa mig att få in den. Han sa när vi kom fram ”man kan inte tro att du inte kört släp förut, det gick ju hur fint som helst!”  Jaja, den kom ju hem i alla fall…

Nu imorse var jag på Mind Body Stretch. Nu är jag jättetrött och ska krypa till sängs en stund till…

En reaktion på “2 dagars träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *