Fotografering, buffé och nattpromenad

Ikväll var jag på Hotell Drott. Peter kom dit och skulle fota. Vi fotade lite först, sedan åt vi buffé på hotellet. Det fanns MASSOR av gott, men ”allt nytt är farligt” så det var ju tur att det fanns lite att välja på i alla fall… Det fanns bl.a. kyckling och jag berättade att det var Anna som fick mig att börja äta kyckling igen efter 10 år… När vi fotat klart och skulle gå ut så stod Anna i receptionen… När man talar om trollen, eller vad säger man?!

Mätt och nöjd med kvällen åkte jag hem och gick en sista runda med Devil. Efter en liten stund såg vi Lars vid bilen och Devil ville fram… Måste ha hundvakt på torsdag också, så vi planerade lite för det… Jag hade Devil lös just då, men när Lars och jag gick så stannade Devil mitt emellan. jag ropade på honom, Lars vänder sig om och kollar och Devil springer till honom… Visserligen kul att han tycker om sin hundvakt, men jag blir ju lite ledsen om han väljer Lars framför mig…

3 reaktion på “Fotografering, buffé och nattpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *