Trassel med hemresan…

Jag är äntligen hemma igen. Det var en aning bökigare att ta sig hem än vad jag hade räknat med… 2 byten och 40 minuters väntan blev helt plötsligt 5 byten! P.g.a. att någon roat sig med att kapa av tågledningen mellan Lindesberg och Frövi. Då blev det ersättningsbuss en bit, sedan ett annat tåg, sedn buss igen och stressigt mellan bytena… Men hem hem kom jag tillslut… Dessvärre hade ju inte Karlstadbuss startat med de nya linjerna ännu, så det dröjde en stund innan min buss skulle gå… Då passade jag på at knalla upp till akademibokhandeln, skule ha tag i lite böcker till kursen. INGEN av böckerna hade de… *suck*

Sedan när jag stod vid torget och väntade på min buss började det smälla nåt så förbannat. Fyverkerier sköts upp nånstans i höjd med Rådhuset, av vilken anledning vet jag inte… Sedan kom det en polisbil körandes in på torget mot fyberkerierna, kanske var någon privatperson som tyckte att det var roligt bara…

När jag väl kom hem upptcäkte jag att både sele, halsband och koppel till Devil låg hemma, men ingen Devil… Hmmm, jag gick bort till de som var hundvakt och Devil kom och mötte mig när dörren öppnades… Han hade fått låna Borghas sele och så hade de tagit in honom från bilen efter turen till Segerstad UTAN koppel… Jag och Anneli gick hästspåret med hundarna, nu sôver Devil gött i bädd… Och jag är också jättetrött…

6 reaktion på “Trassel med hemresan…

  1. Jo, det är samma hund, men det är nästan som man funderar!! Så att ni brukar vara på Segerstad o gå, Vi bor på Segerstad!!

  2. Visst va det på Norra Fältet vi såg dig och Devil, jag bara läste att Devil varit o gått på Segerstad. Tänkte att du kanske oxå var med ibland.

    Karima, var lite rädd för rottisar från början, men har nu en stor rottis hane som hon brukar leka med.

  3. joooo visst äter jag godis. tyvärr överäter jag så nu mår jag pissilla och får ont i huvudet.. haha, men de kanske är bra. inge mer på ett tag nu!
    jag har tatueringen på handleden, den symoliserar så mycket så jag har den gladjeligen där resten av livet.. men fundera noga igenom en tatuering du tänkt göra!
    fast man slutar se dom.. asså om du å jag är nakna i ett rum så ser du mig med massa tatueringar.. det gör inte jag! knepig förklaring, men du fattar? haha.. kram och go´natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *