Seriösa sömnproblem?

Jag vet te 17, men sova kan jag iaf inte nu… Största anledningen är egentligen småtjafs med fel person… Ibland är jag FÖR mottaglig för kritik och låter mig tryckas ner…  Lite synd att det går ut över sömnen, sova som är så skönt, speciellt på morgonen, f.m. och ibland en eftermiddagslur… Men när mörkret faller, DÅ vaknar nattugglan till liv, speciellt om det är mycket som snurrar i huvudet… Undrar om vissa människor är födda till att vara vakna på nätterna? För hur jag än gör så är jag snart tillbaka till ”vaken på nättena, sova på dagen”. Har t.o.m gått runt ett dygn vid ett par tillfällen, några dagar senare var jag tillbaka. Jag har lättare för att skjuta fram dygnet än att sova förbi det, eller hur man nu ska förklara…

3 svar på ”Seriösa sömnproblem?

  1. Jag lider av samma problem. Grubblerier som gör att jag somnar först flera timmar efter jag gått och lagt mig. 🙁
    Någon tipsade om att titta när man andas in och blunda när man andas ut. Till slut orkar man inte öppna ögonen längre utan somnar. Har testat och det känns som att det hjälper till ibland. Men är det för mycket i huvudet så funkar det inte…
    Kommer du på nåt superdupertips så meddela gärna! 🙂

  2. Sockertoppan: Jag somnar om/när jag inte är stressad, när man kan koppla av ordentligt… Ibland på e.m. om jag blir trött kan jag lägga mig i soffan och titta på TV, rätt som det är så somnar jag. Just för att jag inte är stressad över att jag MÅSTE sova…

    Lena: Ibland är det enda lösningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *