Flera steg..

Skulle försöka nå över 10000 steg på en dag och jag har lyckats! Jag har egentligen inte gått mer än vanligt, bara dokumenterat det… Jag kan rapportera in 3836 steg till och då har jag ändå inte gått sista kissrundan för natten med Devil… Hittills är jag totalt uppe i 11089 steg idag. Hur många har du gått?

13 svar på ”Flera steg..

 1. Jag mäter inte steg just nu, men jag gjorde det en period och kom fram till att jag vanligtvis går kring 7000 steg på en dag. Och genom att ta en promenad så kommer jag ganska snabbt upp i 10000 steg.

 2. Mäter inte just nu, för stegräknaren har gått sönder, men en riktigt bra dag med promenad, och dessutom ett rörligt arbete kunde det pendla mellan 11-12-tusen till ibland 40-50-tusen.
  En halvtimmes-45 minuters promenad gör susen för stegen:-)

 3. Lena: Jo, då blir det en del
  Ofelia: Ja, jag kom fram till att man (eller iaf jag) går lite mer än 1000 steg/km så det var ju inte så svårt att komma upp i totalt en mil/dag. Jag har ju hund…
  X-tra inkomst: Okej, men med ett rörligt arbete (t.ex vården) förstår jag att du lätt kommer upp i antal
  Nina: Oj, det var inte illa! Deffperiod eller?

 4. Nina: Är strand en garanti för sol? I så fall kommer jag! *haha*. Som servitris förstår jag att man går en massa…

  Sofia: Med en vovve promenixar man ännu mer…

  Starlet: Inte illa, hur många EXTRA-promenader tar du då/dag, utöver vardagliga förflyttningar, gå till jobbet, gå och handla o.s.v. Mina vardagliga promenader är på sätt och vis obligatoriska ändå eftersom jag har hund. Jag undrar hur lite/mycket jag hade gått annars =O

 5. haha. det jag menar är att eftersom restaurangen ligger vid enda stranden här i motala, så är det soliga dagar å stranden är smockad med folk så kommer de till oss och äter.. såå joo är de sol då jäklar=)

 6. Nina: Jaha, var det kanske dig som Suz kände? Som jag skulle hälsa till när jag var i Motala… Nu varade dock intebesöket så länge eftersom jag var sjuk, men jag skulle vart med på ett läger där v.28. Jag kom dit på söndagkvällen direkt efter ett annat upptåg, hade 39 graders feber så jag åkte hem morgonen efter…

 7. Nina: Japp, frisksportarnas riksläger var det… Trampoliner fanns det gott om, det var en sån jag hoppade på när jag vred av min överarm… =/ Men, men, trots det kan jag inte låta bli att hoppa för det är så kul… Hoppar lite nu och då. Har instruerat i trampolinhoppning sedan jag var 14 år… Men anledningen till att jag kom till lägret var egentligen för att tävla i mångkampen med bl.a. bänkpress som jag hade tränat stenhårt inför… Men jag fick åka hem istället eftersom jag var sjuk, hämtade bara min hund …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *