En kul grej!

Satt och städade lite på datorn och kom över mitt PB-dokument. Jag har ju skrivit upp vad jag klarat som mest på de olika vikterna under den tid jag tränade med JP. Jag borde kanske skriva ut det, ta med det till gymmet och knäcka alla PB:n så långt det går… Frågan är om jag ska börja på lägsta vikterna och arbeta mig uppåt, eller tvärtom? Det får ju bli s.k. dropset, men jag vet inte om man börjar med tyngsta och går neråt eller om man byter till tyngre vikter efter en kort vila? Men det skulle kanske höja upp mig lite om jag ser att jag blivit starkare…

Hur som helst så kommer jag inte göra det när det är en massa folk i gymmet, men HELT själv ska man ju inte vara heller…

Just för sekunden fick jag en kick: Jag vill åka dit nu, men nu kommer jag inte in… Vardagar 6-22 och helger 8-20… Men en fredagkväll runt 21.30 lär det ju vara GANSKA tomt på gymmet, men vem vet om jag har samma tankar om en vecka…

Nähä, borde kanske sova nu. Ska spela brännboll på Borgmästarholmen om 8 timmar…

4 svar på ”En kul grej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *