Massa trassel

Nu är jag hemma från träningen. Det blev Mind Body Stretch… En övning är väldigt svår/tung och Jenny har korrigerat mig flera gånger… Hon säger att den är tung för axlarna, men jag känner mest i vänsterarmen… Gaaaah, att det aldrig ska bli bra!

Min telefon krånglar, en fuktig laddare gjorde troligtvis kortslutning i den, så gick det med den… Ska till en butik som kan sådant och räda det som räddas kan…

Innan träningen satt jag i ett viktigt telefonsamtal. Massa papper som jag måste ha tag i… Shit! De papperna hade jag innan jag flyttade, men NU vet jag inte riktigt… En massa trassel… *suck!*

Nä, det är lite mycket just nu. Blir till å ringa Malin ikväll efter hundkursen. Hon kan ”allt” och måste hjälpa mig med lite juridiska saker… Utpressning åt två håll, men vem får skiten och mår dåligt över det? Jag naturligtvis, för jag har ju ingen som backar upp mig här…

3 svar på ”Massa trassel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *