PISSOFF!

Ibland blir man bara så jävla pissoff på en del personer! Personer som man trode att man betydde något för och var värd något. Bara ett par månader senare får man veta bakvägen att den personen inte alls tyckte som den gjorde tidigare och visade för mig!

Helt plötsligt är man bara en hög med skit.  Jag ska minsann visa dem! Ironiskt nog så är det såna människor som ger mig mer adrenalin,vilket gör att jag kämpar ÄNNU MER för att nå dit jag vill. En dag ska jag sätta dem på plats och visa VEM som hade rätt och att DE hade fel…  

Jag gråter en stund för att det gör ont, men sedan är jag tillbaka på banan igen, starkare än tidigare!

I helgen ska Devil och jag ta hem förstapriset (hoppas kan man ju alltid göra!). Vi åker imorrn!

5 svar på ”PISSOFF!

  1. Den fula ankungen: Nej, ingen ska få trampa ner mig…

    Lena: Jo, Devil är min rottweiler. Vi ska vara med på hundutställning nu i helgen, men så småningom ska vi tävla i lydnad. Hundutställningen är på Himmelstalundsfältet i Norrköping på lördag, en internationell utställning. Har du vägarna förbi får du gärna komma dit och titta.

  2. det är rätt inställning1 låt inte såna persn kommer åt dig, vända din besvikna känsla till något bra och positivt. Man ska inte gräva ner sig och bli ledsen utan använda dte som språngbräda till nya tag istället! tyvärr är det inte alltid så lätt när man blir sviken av någon… men man kan använda det som bensin! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *