Betalt för att träna!

Har fått besked att jag får ersättning för olika aktiviteter samt ersättning för resorna. Idag fick jag några blanketter som jag skulle fylla i.

Jag skulle PRECISERA mina resor till de olika aktiviteterna och det står t.ex. att jag blivit beviljad för en aktivitet juli-december. Jag kör den sträckan ca 6 ggr/vecka. Men vaddå? Ska jag skriva upp alla datum och skicka in i december då eller? Verkar ju ganska osmidigt… Nej, jag ringde till dem för att fråga, men personen jag sökte var på semester. DET är bra, skicka ut en oförståelig blankett och sedan inte vara tillgänglig för att svara på frågor…

Men om jag får allt i december är ju inte det helt fel heller. Vem tackar nej till 3000:- extra lagom till mellandagsrean?

Lite krångel får jag väl ta… Hur som helst så är det ju inte fel att få betalt för att träna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *