Trist med virus

Avundsjuka, hämnd, brist på roligare aktivitet… Eller av någon helt annan anledning. Trist är det i alla fall… Jag öppnade min mail och såg att jag fått en kommentar i bloggen, men det vara bara massa länkar… Klickade på en av dem och plötsligt dök det upp en ruta att virus hade hittats. *Suck!* Nåja, jag har ju både brandvägg, virusskydd och dyl. av högsta kvalitét till mina nya dator. Tänker inte låta något/någon förstöra den. Klickade på ”rensa” och ”plopp” så var det borta, lika lätt som att slänga en fil i papperskorgen… Men ändå… Det finns kanske roligare saker man vill läsa/skriva om i bloggen…

2 svar på ”Trist med virus

  1. Det är synd att sådant skall förekomma, trist att folk inte visar mer respect.
    Hoppas att du slipper sånt i din blogg i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *