Har jag flyttat?

Nä, eller? Jo, men det var ju längsedan… Man hälsar på folk man känner igen, det bara är så. Träffade en i den lokala mataffären som frågade om jag hade flyttat. Jag tvekade först, sedan sa hon; Bodde inte du på Herrhagen? Jovisst gjorde jag det. Människan i fråga har jag alltså träffat på Herrhagen eller under den tiden som jag bodde där… Jag flyttade ju därifrån i januari… Hur som helst så kände hon igen mig (och min hund) för hon sa att hon såg min hund utanför affären. Och jag kan inte komma på när jag har träffat och pratat med henne. Jag känner så väl igen henne, både utseendet och rösten, hon bryter lite på finska… Men usch vad pinsamt att inte kunna ”placera” henne. Fel människor på fel plats kan ställa till det rejält ibland… Känner du igen dig???

Ett svar på ”Har jag flyttat?

  1. Coolt har du ett rosa playstation 🙂
    Såg bara TV:n på en sida, vet inte om det går att få tag på den förutom i Japan där den tydligen tillverkas. Hur som helst var den ju döläcker!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *