BootCamp

Jag som fortfarande är lite halvkrasslig lovade mig själv att träna LUGNT idag… Hur tror du det gick? Jag vet knappt vad lugnt är…

Såhär såg det ut enl. pulsklockan efter en timmes BootCamp.

Medelpuls 150
Maxpuls 183
Kaloriförbrukning 717

Nu återstår det att se hur jag mår imorrn…

6 svar på ”BootCamp

  1. Susanne: Vilken tur… Då behöver jag inte ha dåligt samvete… ;o) Men, jag återkommer imorrn med hur jag mår då…

  2. J: Ang min pulsklocka så fick man den som prenumeratrionsgåva med Fitness magazine. http://www.fitness-magazine.com/ Jag tycker den är helt suverän! Men det finns ju bättre och mer avacerade saker också. De som man kan föra in i datorn och få diagram över olika sekvenser osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *