Kongress

Nu är jag på kongressen i Uppsala. Resan gick bra, men inte som pklanerat. De bygger ju om järnvägen mellan Norrköping och Södertälje, så jag fick åka buss först. Men därifrån blev det tåg, dubbeldäckare! Jippie! Men när vi kom till Sthlm så var vi tvungna att byta p.g.a. att någon klottrat och tåget skulle in på sanering… På perrongen springer jag på ca 15 andra UNF:are… Hela gänget från Norrköping och Linköping. Tillhörde ju de tidigare när jag bodde i östra delarna av Sverige…

Men nu är jag framme har varit i Uppsala över ett dygn… Skoj? jajjamen! Men jävligt tufft också… Långa dagar, långdragna förhandlingar (ibland), och teknik som inte fungerar. Vi skulle ha fått mentometerknappar till röstningarna men de funkade inte riktigt som de skulle… Så än så länge har vi kört på vanliga hederliga röstkort…

Ikväll har vi varit iväg till gamla Uppsala på ”vikingafest” och testat på en massa gamla saker… Kastat spjut, skjutit pilbåge m.m. Shit va kul det var!

Nu är det disco som gäller…

När jag kommer hem ska jag uppdatera med massa bilder, om inte här så lägger jag in dem på pixbox…

See you soon -makaroon!

2 svar på ”Kongress

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *