Blodomloppet 2016

Ikväll var det dags igen – blodomloppet! 

Tyvärr har jag inte haft riktigt samma förutsättningar att kunna träna inför loppet. Och resultatet blir ju därefter såklart. 

Jag lyckades i alla fall få barnvakt så jag kunde delta i tidtagningsklassen. Klockan stannade visst på 48:15

Sedan är jag lite sån som springer fort när jag springer, men sedan går en bit och vilar. Kortare intervaller alltså. Men på blodomloppet funkade det inte så bra. Jag valde att starta ganska långt bak, vilket gjorde att jag hamnade i en grupp där majoriteten gick. När jag gick funkade det, men att springa… Ja, då fick jag zick-zacka mig fram. Att småjogga med myrsteg tröttar ut mig mer i förhållande till hur långt jag kommer. 

Jag var trött efteråt, men jag tror nästan att Vilja var ännu tröttare. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *