Skinande rena fönster!

Nu är mina fönster skinande rena igen! Jag fattar inte hur skatorna lyckas pricka lodräta fönster? 

Jag hade en innestående fönsterputs hos SoDaco, ett företag som tydligen har väldigt mycket problem och planerar att lägga ner. TVÅ ggr fick jag en inbokad tid hos dem. Och dessa två gånger uteblev de. Ingen svarade i telefon, ingen svarade på mail och hemsidan samt sidan på Facebook lades ner. Surt!! Inte bara tråkigt att inte få det man har blivit lovad, utan även väldigt jobbigt att flytta möbler och tömma fönsterbrädorna i onödan. 🙁

Men så kom räddningen, fönsterputsarn.nu! Kom på avtalad tid, utan krångel. Jobbar snabbt och effektivt och lämnar skinande rena fönster. Med ett bra pris och nöjd kund-garanti.

 Här ser ni Joeline, en av fönsterputsarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *