Hantverkare och husfix!!

Idag kom pappa upp för att hjälpa mig med både det ena å det andra. Hans arbetsuppgifter fick dock en oväntad vändning. Pappa hann lagom komma hit innan det blev totalstopp i avloppet. Han försökte spola genom vattenlås m.m. Till slut gav vi upp och ringde Ragn-sells istället! 

Det tog TID innan det släppte. Gamla,  igenkalkade rör… Men nu är det rent!
Idag fick jag även besök av Snickarbröder, ett företag som tog på sig att fixa min garageport. Eftersom Rustabo vägrar svara i telefonen, trots att jag har jagat dem i två månader. Men de skiter tydligen i gamla kunder och ”reklamationer” 

Pappa var såklart med och hjälpte till också. Och var nyfiken på hur det funkade.   

Pappa bytte cirkulationspump i Jacuzzin, så nu hoppas jag att den funkar igen! Det återstår att se om några dagar om den håller vattennivån.

 
Senare fortsatte pappa med att försöka fixa bromsarna på min bil. Tyvärr var det så illa att hela bromsoken behöver bytas, så det får bli morgondagens projekt.

Och så ska vi ta bort lamporna i altanen och byta ut dem… Det är full rulle här med andra ord! Fast det blir ju så, alla småsaker som behöver åtgärdas samlas på en lista som betas av när pappa har tid och ork att komma upp och hjälpa mig.

Kvällen avslutades i alla fall i soffan, med hundmys. Även hundarna uppskattade melon!  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *