Ett besök på Tiger Creek

Idag har jag besökt ett ”tigerreservat” som kallas Tiger Creek. De tar hand om skadade djur och djur från andra platser där ägarna inte kunde behålla dem av olika anledningar. Det finns alltså privatpersoner som skaffar en tigerunge för att den är söt, men tänker inte på att den växer upp och kan bli farlig.

De har flera olika kattdjur bl.a tigrar, lejon och lodjur.
Vi fick en guidad tur i parken och Lisa berättade om alla djurens bakgrund. 
Efter den guidade turen fick vi träffa hennes apa, Pablo. Han var så söt! Och det var helt fantastiskt att få hålla i en apa.
Efter besöket på Tiger Creek åkte vi till Caldwell Zoo, en närliggande djurpark för att se lite andra djur också. Vissa arter var samma som i Sverige, andra lite mer ovanliga.  
Jag har en massa bilder i min kamera som jag ska ladda upp när jag kommer hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *