Borta bra, men hemma bäst.

Jag hade en spännande helg, träffade en massa nya människor och såg nya platser. Jag sov på en soffa hemma hos Petronella, en frisksportare. Det funkar väl, jag fick i alla fall tak över huvudet och tillgång till kök och badrum. Men om man jämför med en 160 säng och dessutom 2 vovvar som sällskap så är det en enorm skillnad. Speciellt när jag kom hem till en tom lägenhet på lördagkvällen. Gå själv från pendeltåget och det var mörkt,  det är då man ringer någon som man kan prata med några minuter tills man kommer fram. Sova en natt för att sedan nästa morgon ta sig iväg till stationen och ta tåget hem till Borlänge.

 

IMG_8135.JPGIMG_8136.JPG
När man har varit borta 2 dygn och kommer hem till hundarna – Lyckan är obeskrivlig. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *