Maraton på roddmaskin – 42 195 meter

Idag var det dags att ro ett maraton igen. Concept 2 hade det som internationell utmaning nu i maj, och det skulle genomföras nån dag mellan 1a och 15e maj. Eftersom det ändå skulle regna idag, och jag inte hade nåt annat för mig så kändes det som ett smart val att köra loppet idag. Jag började strax före kl.11 20140506-190437.jpg Sedan fick jag sällskap av de två tappra som körde lunchpasset idag. Efter den timmen trodde jag att jag skulle bli själv igen, men in strömmade 20 PT’s som hade inspirations/utbildningsdag och de körde olika övningar en timme. Efter det blev jag själv ett tag. Helt plötsligt blev det mörkt i lokalen, jag satt visst utanför rörelsesensorns område, så gång på gång fick jag resa på mig för att få lyse igen. Jag hade tänkt att jag skulle fota displayen när jag var klar, men tyvärr slocknade den när jag tog en paus för toabesök. Som tur var stannade jag på jämnt 100-tal och tidtagning hade jag på pulsklockan så jag kunde lätt fortsätta ro i alla fall. Den totala tiden blev 4 timmar, 49 minuter och 46 sekunder! 20140506-191237.jpg Lite sämre tid än förra gången, men då rodde jag på en Fluid-Rower, så det kan ju skilja lite mellan dem.

2 reaktion på “Maraton på roddmaskin – 42 195 meter

  1. Pingback: Dagen efter maraton | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: Dagen efter maraton | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *