Varför just IDAG?

Idag var jag som sagt vikarie hela dagen. Det har gått bra, bortsett från några incidenter som jag inte hade kunnat påverka. Det var en elev som var väldigt rastlös och hoppade mellan två bänkar i omklädningsrummet. Rätt som det det var hörde jag bara ett kras och så flög det in glassplitter där jag satt. Eleven råkade köra handen igenom en glasruta och skar sig.
Måste de göra illa sig just IDAG? När jag var SJÄLV med dem. :-S Hade jag kunnat förhindra det? Nej, jag kan inte sitta INNE i omklädningsrummet och vakta dem när de byter om. Jag har rummet bara nån meter från deras omklädningsrum och min dörr var dessutom öppen!

20131113-182457.jpg

Under lunchen var det väldigt lång tid mellan lektionerna, så jag passade på att piffa till vårt rum lite och fixa med några praktiska grejer. Jag vässade alla blyertspennor…20131113-182944.jpg

…satte upp en gardin, piffade till med lite väggdekorer…20131113-182521.jpg

…och så plockade jag i ordning på skrivbordet.20131113-182541.jpg

Sista lektionen leddes av tre tjejer som instruerade klassen i dans. Det var riktigt trevligt faktiskt och de var duktiga! Har jag tur kanske jag får visa ett filmklipp här sedan. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *