Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har….

Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har, det viktigaste är vem man väljer att vara!

Gammelsmurfen är klok han! Det var nämligen ett återkommande citat i filmen Smurfarna 2. Kan man nånsin bli för gammal för smurfarna? En del tycker nog det, så därför tog jag med mig Moa som sällskap. Lite som en ”ursäkt” för att få gå och se den. 😉
20131027-212418.jpg

smurfarna 2

Den onde trollkarlen Gargamel – som fortfarande är fast i nutid – har skapat Vexy och Hackus, två elaka smurfliknande varelser kallad busar, för att än en gång försöka få tag på smurfessensen. När han upptäcker att bara en riktig smurf kan ge honom essensen och att Smurfan är den enda som kan formeln som kan omvandla busarna till riktiga smurfar, kidnappar Gargamel Smurfan och tar henne till Paris i Frankrike. Nu måste Gammelsmurfen, Klumpsmurfen, Buttersmurfen och Kokettsmurfen återvända till människovärlden och hitta sina gamla vänner, Patrick och Grace Winslow samt deras son Blå, för att rädda Smurfan.

Filmen gick tyvärr inte i Borlänge längre, men i Falun. Så vi åkte dit. Men om man ska hitta tillbaka till bilen eller till nån annan plats i en främmande stad är appen ”Parking meter” asbra! Du kan dels ställa in tiden du parkerade (för att slippa otrevliga parkeringsböter) och sedan blir det en markering där du har STÄLLT bilen så att du lätt hittar tillbaka. 🙂
20131027-212441.jpg

Men det var skapliga parkeringsavgifter i Falun!!20131027-213846.jpg

Smurfar hamnar ALLTID i vatten, fontäner och dylikt, men tyvärr såg vi inte till några i den här… 😛

20131027-212432.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *