Genom drömmar och tårar….

Idag var det dags för löpning igen, hela 6 km!! Jag tror inte att någon vid det här laget har kunnat undgå att jag INTE gillar löpning. Gång på gång har jag väl ställt frågan till mig själv -vad är det som driver mig till det egentligen?

Jag gör det för att det stod så i programmet såklart! Men det är ju inte ens jag som lägger upp träningen… Och min tränare, är hon nån Gud? Hennes ord är min lag… Nej, inte riktigt!
Alltså, jag skulle ju helt enkelt kunna skita i att springa – men då kan jag ju heller inte gnälla över att jag inte får några resultat av träningen!

Jag har helt enkelt mål med min träning, drömmar som jag vill få uppfyllda. Det är ingen annan än JAG som kan uppfylla drömmarna, ingen annan kan träna ÅT mig -Det måste jag göra själv! MEN!! Jag kan ha en dialog med min tränare där hon får de verktyg hon behöver för att kunna planera min träning så att jag kan nå mina mål på bästa sätt. Kanske inte nästa vecka, inte om en månad, eller kanske inte ens i år… Kroppen är ju ganska fantastisk och pressar man den FÖR hårt så säger den ifrån stället -inbyggt självförsvar och överlevnadsinstinkt, fiffigt va?! Och det kan inte ens jag styra över… Jag gör vad jag kan, så gott jag kan och håller tummarna för att kroppen vill sammarbeta.
Jag och min tränare har i alla fall ett bra samarbete. Jag kan nog vara rätt gnällig ibland och protestera över löpningen. 😛 Men jag gör det ändå!

När jag var liten kunde jag sitta och tjura över läxboken i en timme eller två, men när jag väl tog tag i den så var jag klar på 20 minuter…
Jag har ångest inför löpningen i flera timmar, men den är ju snabbt överstökad om jag bara sätter fart!

Musiken är viktig när jag springer -framförallt tempot. Men så kommer det ibland låtar med tänkvärda texter som liksom fastnar. Den här låten kändes riktigt bra idag! Vem eller vad de sjunger om framgår väl inte riktigt och vem eller vad jag tänker på vill jag inte tala om. Men man ska ha drömmar och följa hjärtat mot målet!

httpv://youtu.be/yGAxLoXAfMc

Genom drömmar, genom tårar
Så finns du alltid hos mig
Du är elden, du är längtan
Och jag vilar tätt intill dig
I drömmar, genom tårar
Är du min inre röst
Det är du som ger mig mod
När jag längtar efter tröst

Ja, just det. 6 km sprang jag på tiden 44:38 idag. Kan ju vara kul att jämföra med vid något senare tillfälle!

Svettigt värre… 20130718-202351.jpg

Passet avslutades sedan med 2 varv av:

  • Plankan 30 sekunder
  • Sidoplanka vänster 15 sekunder
  • Sidoplanka höger 15 sekunder

2 svar på ”Genom drömmar och tårar….

  1. Pingback: Bara för att jag KAN! | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: Sprang in i väggen 3 gånger! | Ronjas resa mot målet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *