Testar utelivet i Falun!

Igår var jag ute i Falun tillsammans med Sara och testade två av Faluns nattklubbar.
Då är det dags att ta tag i redovisningen. Men ärligt talat, kan de verkligen inte blanda alkoholfria drinkar där?! Det var under all kritik i alla fall!
11581_10151437467439667_1955471838_nMen vinet var gott!

Jag har nog blivit lite arbetsskadad också. När jag jag borta på toaletten kommer det in en MAN och dessutom håller han i en glasflaska.
Ursäkta, man får inte ta in glas på toaletten. Total nonchalans! (eller så hörde han inte)
Hallå, dessutom är det här damernas! Då vände han sig om och jag såg att han hade en snäcka i örat, till en comradio.
Jaha, jobbar du här?
Ja, ibland. Och så börjar han gå iväg.
Jag sliter tag i honom för att tala om att det sitter en tjej på golvet inne på toaletten, som nog inte mår så bra. Han får dit en vakt som i sin tur ropar dit två till. Ska det gå åt TRE stora vakter för att plocka ut en liten jänta på 50 kg?? Hmmmm, ja, när jag såg hennes tillstånd sedan så förstår jag. De fick praktiskt tagen BÄRA ut henne! Efter en stund kom den värden jag pratade med från början. Bra jobbat! Det här var nog rekord, SÅHÄR illa brukar det inte vara!
Det går ju inte åt så mycket alkohol för att bli berusad när man är så liten som hon var, förstår inte varför de serverar folk så mycket?! Klart de vill tjäna pengar, men de lär ju knappast tjäna på att överservera och riskera att bli av med alkoholtillståndet…

Nog om det, jag och Sara hade i alla fall en jättetrevlig kväll!IMG_4049

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *