Våga söka hjälp!

Jag har blivit tillfrågad att skriva ett inlägg om Euroclinix.se. Det är ett företag som har specialiserat sig på läkemedel, för problem som får personer att känna sig obekväma med att annars söka hjälp, de erbjuder en trygg, säker och helt legitim orderprocess. Det är möjligt att genomföra sin beställning, få den godkänd av våra doktorer, paketerad av vårt apotek och sedan mottaga sin behandling inom så lite som 24 timmar.

Ett vanligt, obekvämt, problem hos äldre män är impotens och Euroclinix tillhandahåller ett flertal olika läkemedel mot det.

Personligen är jag väldigt tveksam till det faktum att läkemdel kan beställas på nätet. En läkarkonsultation via mail kan aldrig ersätta en fysisk undersökning vid ett personligt läkarbesök. Sedan kan man ju även väga in den ekonomiska aspekten. Är du i behov av läkemedel och får de utskrivna på recept av en läkare så har du även ett högkostnadsskydd via apoteket. Även icke receptbelagda  läkemedel kan fås till ett förmånligare pris om det är ordinerat av läkare.
Lälemdel kan skada om det hamnar i fel händer, så jag skulle snarare uppmana den som har problem att söka hjälp hos en fysisk läkare!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *