Julfest a’la Bollywood!

Ikväll åkte jag iväg på ett superroligt uppdrag! Jag blev nämligen tillfrågad om jag ville instruera Bollywood-fitness på en julfest med just Bollywood-tema. För några veckor sedan träffade jag ett gäng glada, trevliga tjejer som var jättesugna på att fixa detta för sina anställda, så vi övade tillsammans en kväll. 🙂

Det var riktigt roligt att de verkligen gått in för det här och ALLA hade klätt ut sig. Riktigt härlig feststämning! Arrangörerna hade kört dansen för sina anställda först, innan de kom ner och skulle lära sig den allihop. ”Är det på riktigt nu?” var det en kvinna som sa. Jag är SÅ glad för att jag fick komma dit och lära dem lite och det kändes som att det var uppskattat från deras sida också!

Här är det sköna gänget!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *