Jag hatar yoga!!

Jag vet att det är starkt uttryckt, men det är sant!

Idag gick jag på Crossfit-Surprise, och ja, det blev ju verkligen en överraskning när man kom dit och vi blev hämtade av en yogainstruktör som skulle ”låna” oss en stund.

Jag tänkte först att vi skulle ha yoga som uppvärmning bara, säg 10-15 minuter. Jag tänkte att det kan jag väl offra mig på.

Vi skulle fokusera på att vara ”här och nu”. Vilket jag inte alls fixar. Tankarna är nån annan stans om jag inte tränar såpass tungt/hårt att jag MÅSTE tänka på vad jag gör. Tiden gick 18 minuter, 23 minuter, 32 minuter… Skulle det aldrig ta slut? 44 minuter, jag började ge upp hoppet! 55 minuter och sedan skulle vi lägga oss på rygg och bara andas… Över 1 timme höll vi på! Jag var bara irriterad och låg och tänkte på hur mycket vettig träning jag hade kunnat utföra på samma tid istället för att hålla på med det där!

Andra kanske tycker det är roligt, skönt eller givande med yoga. Men JAG tycker inte det. Yoga tillför inte MIG nånting. Men det är MIN uppfattning. Mest ironiskt var nog ändå en kommentar jag fick av en yogainstruktör en gång när jag sa att yoga inte var min grej. ”Din uppfattning om yoga är fel!” Ursäkta? Min uppfattning är väl ändå vad jag tycker. Finns det något rätt eller fel i tyckande??

Många säger att det är bra och att man slappnar av -jag GÖR inte det. Jag blir snarare MER stressad av den träningsformen. Jag vill påstå att yoga faktiskt inte passar för alla människor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *