Snygga underkläder!

Nätshopping är något som jag är alldeles för bra på, haha! Jag handlar faktiskt det mesta via nätet, okej inte mat ännu -även fast det GÅR!

Utbudet är betydligt större av allting och man kan enkelt göra prisjämförelser mellan olika butiker och handla där det är billigast just då. Just nu försöker jag dock handla från de butiker som är anslutna till Lyoness (cashback) för att helt enkelt få pengar tillbaka i slutänden.

Jag kikade in på en sida som heter korsetten.se där de har en massa snygga underkläder, inte bara korsetter som det kan låta som på namnet. Utan även vanliga hipster, string, underklädesset av varierande ”sexighetsgrad”, underkläder för MÄN (ja, vafan de använder väl också underkläder?!). Skor har de också! Och nåt som gjorde mig förvånad, men glad är att de även har maskeraddräkter! Perfekt om man ska på Halloweenfest ju! 🙂 Och de har snabba leveranser, så det är inte försent ännu!

Törs jag visa mig i underkläder och såna typer av maskeradkläder? Well, ja… Även när jag faktiskt vägde lite mer än vad jag gör idag.

Här är en gammal bild när jag hade tomtedräkten på mig på gymmet, dan före julafton. Jag valde dock att ha träningsbyxor och sport-BH under.

Och så Dovebilden, underkläder rakt igenom…

Okej, men vad ska man med sexiga kläder till när man är singel, kanske ni tänker nu. Men svaret är ENKELT!

Jag klär upp mig för MIN skull om jag vill känna mig fin… Och om ni bara visste hur kul det är att kunna hitta lite sexigare modeller som jag faktiskt kan ha. Det är inte bara synliga kläder som blivit roligare att shoppa (och lättare att hitta) utan även underkläder!

Nya underkläder är också ett MÅSTE snart känner jag! Sorgligt men sant, mina BHar börjar tyvärr bli för stora!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *